Продавець Інтернет магазин "12ка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2900 відгуків
Львівська обл. с. Гостинцеве, вул. Львівська 10, Львів, Україна
+380 (98) 455-80-05
+380 (93) 671-40-94
"12ка"
Кошик

Як вибрати мангал для шашлику?

Як вибрати мангал для шашлику?

Як вибрати мангал для шашлику?

Виїзна поїздка за місто не мислима без приготування шашлику. Однак для вдалої прожарювання страви на вугіллі необхідно не тільки правильно замаринувати м'ясо, але ще й правильно підібрати мангал, який би сприяти швидкому і якісному приготуванню. Смаження шашлику – справа відповідальна, до якого слід добре підготуватися.

Вибір мангалу – важливе завдання. Краще всього купувати дану конструкцію у спеціалізованих магазинах, які мають гарантію якості і відповідають за довговічність свого товару. Головне в мангалі – це якість металу. Саме від нього залежатиме тривалість терміну служби.

Тонкощі вибору мангал для шашлику

Слід запам'ятати, що не годяться тонкостінні конструкції із сталевого листа. Вугілля і дрова в таких умовах моментально прогорить, під час приготування постійно доведеться обмахувати блюдо картонкою, а в підсумку вийде сухою і обвуглений шашлик. Якщо ж інший варіант знайти не вийшло, то вугілля бажано разжарить заздалегідь в іншому місці, а перед безпосередньою готуванням висипати їх у мангал.

При виборі переносних і розкладні конструкцій слід пам'ятати, що вони вимагають ідеально рівній і твердій поверхні для установки. Це пов'язано з тим, що ніжки мангалу можуть несподівано виникнути, погрожуючи опіком для всіх оточуючих. Буває так, що подібні жаровні дуже важко розібрати після приготування шашлику, що особливо неприємно, коли всі зібралися виїжджати додому.

Краще зупинити свій вибір на чавунному виробі, а не на сталевому. Жар буде збережений довше і рівномірніше. Глибина жаровні також має неабияке значення. Бажано, щоб між шаром вугілля і м'ясом було не менше п'ятнадцяти сантиметрів. А ось ширину мангалу слід вибирати залежно від кількості м'яса, яке будете готувати. Ідеальним варіантом є ширина в тридцять сантиметрів.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner